De tijd gaat echt mega snel en de ontwikkelingen ook vooral. We hebben veel nieuws .
Bank rekening:
Allebei een baan:
Nieuw huis: (almost)
Auto’s:
Verzekering:

We hebben een huis gevonden naar onze zin. Een fijn appartementje pal aan het strand! Als alles goed gaat zullen we daar al as zaterdag heen verhuizen. Het is al gemeubileerd dus na een dagje schoonmaken kunnen we er zo in . Hopelijk horen jullie hier dus snel meer over! Het appartement dat we tot einde van de maand hebben in Stellenbosch bevalt niet heel goed dus hebben we er goed vaart achter gezet om snel het nieuwe huis te krijgen.

Lisanne begint as maandag als travel consultant, ik ga werken in echt hartje centrum van Kaapstad. Vanuit hier ga ik hopelijk voor veel Nederlanders mooie reizen regelen. Afgelopen week heb ik een ochtendje meegelopen op het kantoor en dat beviel van beide kanten goed. Vanaf het nieuwe huis kan ik met de bus het centrum in naar m’n werk waardoor ik het drukke verkeer niet hoef te trotseren. De Zuid Afrikaanse ov chipkaart heb ik al aangeschaft! Omdat ik geen werkvisa heb zullen zij mij inhuren als travel consultant via Ga-Afrika. Eigenlijk dus de eerste grote opdracht als zelfstandig ondernemer . Voor Ga-Afrika zit ik ook nog boordevol ideeën die ik de aankomende tijd wil gaan uitwerken.

Gister en vandaag is het hier erg warm (bijna 40 graden incl warme wind over land). Dat weerhoudt ons er niet van om toch de nodige bankzaken te hebben geregeld waardoor we inmiddels een Zuid Afrikaanse bankrekening hebben. Maakt het leven weer wat makkelijker om zaken voor het huis en auto te regelen. Verder houden we ons kalm en moet er wijn gedronken worden .

Door de snelheid waarmee we alles regelen en het bovenstaande verhaaltje lijkt het misschien alsof alles heel makkelijk gaat maar dat is niet zo hoor haha, het komt allemaal niet zomaar.