30 augustus 2017
Hallo allemaal!

De tijd vliegt als je het druk hebt.. Over 4 maanden zitten we als het goed al in Zuid-Afrika. Een toch wat onwerkelijke gedachte. Maar ook weer heel realistisch als je bekijkt waar we op dit moment zoal mee bezig zijn.

Het huis staat inmiddels in de verkoop. En als je het wilt kopen moet je er snel bij zijn .  De afgelopen weken hebben vooral in het teken gestaan van de verkoop van het huis, het opruimen en schoonmaken etc. Nu gaat langzaam te tijd aanbreken dat we kunnen gaan denken aan onze nieuwe stek (die we nog niet hebben).
De eerste bezoeken van vrienden en familie worden al gepland; een heel leuk vooruitzicht!
Daarnaast is Marijn vooral bezig met de formele kant van zijn nieuwe baan, toch de reden waarom we erheen gaan en dus een belangrijke basis voor ons. Langzaam maar zeker werken we natuurlijk ook toe naar het einde van onze huidige banen. Een gekke gedachten! Zeker voor Lisanne, omdat wat hierna komt nog onzeker is. Maar daar gaan we vol goede moed mee aan de slag. En Ga-Afrika zal daarvan een belangrijk deel zijn, waar ook hard aan wordt gewerkt!

We zijn in deze tijd dus vooral nog bezig met dingen afsluiten in Nederland, maar langzaam maar zeker gaat het vooruit kijken ook steeds meer komen. We keep you posted